La Vall Ferrera Pallars Sobirà

Notícies

Medi ambient

Medi ambient: Dia Mundial dels Ocells a la Vall Ferrera

Publicat per admin el 02/octubre/2009 - 09:40

El Parc Natural de l'Alt Pirineu organitza per primera vegada el Dia Mundial dels Ocells a la Vall Ferrera.Per primera vegada, el Parc Natural de l'Alt Pirineu s'afegeix a la celebració del Dia Mundial dels Ocells amb un conjunt d'activitats que tindran lloc a la Vall Ferrera (municipi d'Alins) el proper dissabte 3 d'octubre.El Dia Mundial dels Ocells se celebra arreu amb la finalitat d'apropar el món dels ocells i els seus hàbitats a la ciutadania, donar a conèixer la diversitat i interès de les espècies presents, i transmetre els problemes de conservació que les afecten.El programa està pensat per a tot tipus de públic i tindrà com a lloc de trobada el Punt d'Informació del Parc Natural a Araós, situat al costat de la carretera L-510. Les activitats programades són les següents:


- Captura, identificació, anellament i lliberament d'ocells (activitat oberta a tothom, de 9 a 13 h.)


- Passejades guiades per identificar ocells, al camí d'Araós a l'ermita de Sant Francesc. Dos torns: de 9 a 11h i de 11 a 13h. (Recomanable portar calçat adequat, roba adaptada al temps, prismàtics, llibreta i guia d'identificació, si se'n disposa.)


- Tallers infantils: construcció de menjadores, màscares i mòbils d'ocells. (Activitat oberta a tothom, de 10 a 12.30h a la sala cultural d'Araós.)Totes les activitats són gratuïtes, però és recomanable la inscripció prèvia al telèfon 973622335.L'activitat l'organitza el Parc Natural de l'Alt Pirineu amb el suport de l'Ajuntament d'Alins i l'Entitat Municipal Descentralitzada d'Araós.Us hi esperem!!